"Kennis delen, samen leren en creëren en van daaruit stappen vooruit zetten passend in de context. Dat is wat mij inspireert"
Myrte Legemaate (2022)

Workshops & lezingen

Lezingen

Op zoek naar een prikkelende lezing die aanzet tot reflectie op de eigen kwaliteitscultuur met vragen als: Waarom doen we eigenlijk de dingen die wij doen? Helpt het ons als organisatie? Of doen we het omdat we denken dat het hoort?
Gevoed worden door actuele wetenschappelijke inzichten die vertaald zijn naar de onderwijspraktijk? Of wil je gevoed worden met kansen en uitdagingen om de kwaliteitscultuur in jouw onderwijsorganisatie te versterken? Neem contact op om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Workshops

Kennis delen en zelf reflecteren is interessant maar de verandering komt als je dit samen doet. Dan creëer je de mogelijkheid om samen verandering te creëren. Wil je met je collega’s samen aan de slag en echt een stap zetten? Dan is een workshop een mogelijke eerste stap. In een workshop word je gevoed door theoretische inzichten vertaald naar de praktijk, maar gaan we vooral samen aan de slag om samen te verkennen wat er in jullie unieke context sterke elementen zijn en waar mogelijkheden voor verbetering liggen.

 

Opdrachtgevers