Advisering & projecten

Aanpak advisering & projecten

Advisering op het gebied van kwaliteitscultuur, participatief veranderen en leiderschap daarvoor ben je bij mij op het juiste adres. Voor zowel kortstondig sparren of voor grotere adviesvraagstukken. Ik ben in alle gevallen een adviseur die meedenkt/werkt vanuit onderwijskundig, kwaliteitskundig, veranderkundig en organisatiekundig perspectief. Dit zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau en met als doel om bij te dragen aan een duurzaam resultaat in jullie organisatie. 

Soorten advisering

Eenmalig sparren of advies op afstand

Je kunt mij bellen als je als kwaliteitsadviseur, leidinggevende of docententeam eens wilt sparren, eenmalig of mogelijk vaker. Zowel voor een concreet vraagstuk rondom kwaliteit, kwaliteitscultuur of een complexer vraagstuk waar je nog niet helemaal grip op hebt maar een integrale blik vanuit meerdere perspectieven handig bij is.

Ondersteuning "on the job"

Heb je behoefte aan een sparring partner of adviseur in de context van jouw school/opleiding? Op locatie voel je de sfeer en zie je de interactie tussen collega’s. Ik loop graag een dag(deel) mee in jouw school, spar en reflecteer samen met je rondom jouw vraagstuk om vanuit een verschillende perspectieven naar jouw vraagstuk te kijken en samen te verkennen hoe jij er verder mee aan de slag wilt.

Samen aan de slag in jouw organisatie

Een concreet project waarvoor je een adviseur zoekt die bijdraagt op het gebied van samen veranderen, input kan leveren rondom effectieve kwaliteitszorg, het versterken van de kwaliteitscultuur en zorgt dat het eigenaarschap blijft liggen in de school/opleiding? Daar lever ik graag een bijdrage aan uiteraard wel samen met collega’s in de school/opleiding in het kader van samen verandering creëren

Opdrachtgevers